Yhdistyksemme toiminta

 

Jäsentapaamiset
Tapaamispaikkana  on Käpylän Työväentalo  Helsingissä
kuukauden viimeisenä torstaina. Aiheina on erilaiset jäsenistöä kiinnostavat aiheet.  Täällä  jäsenemme avustavat tarvittaessa henkilökohtaisesti  paikan päällä  koneiden tai ohjelmien mahdollisissa ongelmissa. Jäsenistön tarpeiden mukaan.
Järjestämme Käpylässä  koulutusta mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa tutustumaan meihin ja toimintaamme.

Teemaloma/Vierihoitoviikko
Järjestämme vuodessa kaksi viikon jaksoa.

Neuvontaa  ihan  vieressä istuen (siitä nimi Vierihoitoviikko).
 

 

Wiestikapula
TÄMÄ PALVELU ON VAIN JÄSENILLE!

Elokuun 22 päivä 2007, toimitustiimimme "lehtimies" Leif Forsblom, avasi Werkkoviestijöille oman keskusteluryhmän Wiestikapula, josta on tullut mielenkiintoinen ja hauska kanava vaihtaa tietoja. Siellä on moderaattoreita jotka ratkaisevat Teidän lähettämänne kysymykset. Keskustellaan asiasta kuin asiasta. Saadaan hyviä vinkkejä. Asiatietoa tietysti jaetaan sen mukaan kun itse saamme kerättyä. Siellä on  hauskoja viestejä, jossa huumori kukkii.
 

Jäsenwiesti
Werkkoviestijöiden näkyvintä toimintaa on noin kerran kuussa ilmestyvä Jäsenwiesti, ilmestyy vuodessa 7 - 10 kertaan. Jäsenwiestin sisältö koostuu ajankohtaisista tietokoneen ja internetin sekä digi- ja mobiililaiteiden käyttöön liittyvistä ajankohtaista asioista.Tähän jäsenet voivat halutessaan liittyä.


Lähi- ja kauko-opastus.
Jokainen werkkoviestijä voi olla lähiopastaja kotipaikkakunnallaan. Wiestikapula myös on osoittauitunut oivaksi välineeksi välittää kysymyksiä ja vastauksia mitä moninaisimpiin tietokoneen käytön ongelmiin.Verrattomaksi apuvälineeksi on viimeaikoina osoittautunut TeamWiever -ohjelma, jolla laitteesta ja ohjelmasta tietävämpi voi etäohjauksella paitsi opastaa tietokoneen käyttöä myös poistaa virheasetuksia ja ohjelmoida koneen uudelleen.


Nettineuvola
Yhdistyksellä on Eläkkeensaaja-lehdessä Nettineuvola. Palstalla käsitellään ajankohtaisia ATK-asioita. 


Werkkoviestijöiden lukupiiri
Lukupiiri on internetissä toimivan EKL-Werkkoviestijät ry:n perustama kulttuurifoorumi. Esittelemme kirjoja ja muuta mielenkiintoista luettavaa, kokoamme tietoa elämyksellisistä ja kokemisen.

 

 

 

 

 


           

                         

Yhdistyksemme jäsenjakauma 2016
Käpylän Työväentalolla kokoontumisissa meillä on tietoiskuja ja opastusta tarvittaessa.
Käpylän mobiililaitteiden opastuksessa